Докато се разхождах в центъра на София, чух позната мелодия,

...
 Докато се разхождах в центъра на София, чух позната мелодия,
Коментари Харесай

Шаш! Анди Гарсия слуша "Кръстникът" в центъра на София

  " Докато се разхождах в центъра на София , чух позната мелодия, тъй че завъртях камерата. Гледайте до края за изненадата му ". Това написа в Инстаграм холивудската звезда Анди Гарсия , който е в България за фотосите на екшън сагата " Непобедимите-4 ".

По време на разходката си известният артист чува махленски музикант да извършва известната мелодия от " Кръстникът ", с който закупи международна известност през 90-те години. Анди Гарсия извършва ролята на Винсънт Мансини-Корлеоне в третата част на филмовата сага и наследява героя на Ал Пачино - Майкъл Корлеоне като става новия дон Корлеоне.

В почивния си ден Анди Гарсия е решил да се поразходи из центъра на София като бе съпроводен от помощник от екипа, който владее български език.

 Гарсия, който е роден в Куба, само че бяга още като дребен със фамилията си в Съединени американски щати след революцията на Фидел Кастро, има зад тила си десетки сполучливи кино функции. Снимал се и е в " Недосегаемите ", „ Когато един мъж обича една жена “, „ Модилиани “ и в поредицата " Бандата на Оушън ".

Любопитното е, че уличният саксофонист, който постоянно може да бъде видян да свири в градинката пред Народния спектакъл и да радва и нашенците, и туристите, свиреше мелодия от " Кръстникът ", без да подозира, че го слуша Анди Гарсия. Облечен елегантно с черна барета и с пура в ръка холивудската звезда седна до музиканта и се наслаждаваше на добре познатата му мелодия.

Усмихнат Гарсия послуша седнал няколко минути, по-късно стана, извади от джоба си банкнота и я сложи в калъфката на саксофона пред музиканта. В това време съпътстващият го помощник прошепна на ухото на саксофониста, че това е Анди Гарсия и индивидът онемя от изненада.

Двамата се поздравиха с юмруци, пожелаха си всичко най-хубаво и Анди Гарсия продължи разходката си из забележителностите на София.

  
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР